Publicerad Lämna en kommentar

Sunread Ambassadör testar OPTICS PILOT!

Nu har jag haft mina Sunread Optics i snart två veckor och jag är så himla nöjd. Jag har använt Sunread ett bra tag innan, när jag kör bil, spelar golf, snickrar, flyger eller bara är ute och dom har fungerat så himla bra med läsrutan. MEN, då jag normalt har progressiva glasögon så har det känts lite “konstigt” då jag tittar på längre håll.

Jag ser ju men ögonen som är vana vid de progressiva glasen är inte vana vid ingen korrigering alls på längre håll. Så fort jag fick prova dessa optics så tänkte jag bara “Wow!” Äntligen så kan jag rakt av ersätta mina vanliga glasögon med Sunread Optics när jag behöver solglas eller skyddsglas. Den “konstiga” känslan jag hade innan är borta och det känns helt naturligt att byta till Optics när jag behöver. Ungefär som innan man skaffade glasögon och bara satte på sig ett par solglas.

Helt underbart! Visst, det känns lite annorlunda till en början när man går från progressiva till bifokala men det är inget som man direkt bryr sig om. Och att man kan skifta ytterlinser efter behov är ju helt enkelt kalas! Mycket bättre än så här blir det helt enkelt inte.

====

Har nu flugit med Sport Pilot – Blue-Ray ca 50 timmar i luften sedan jag köpte dom och jag tycker de är mycket behagliga. Jag använder dom tillsammans med mina “Optics” och tillsammans fungerar de mycket bra. Precis som de andra linserna som jag har så ger de ett mycket skönt ljus för ögonen. Optics ger mig möjlighet att se på långt till medellångt avstånd och läsrutan ser till att jag kan läsa på nära håll.

Gillar möjligheten att byta linser “on the fly” beroende på vilka ljusförhållanden som råder. Uppriktigt så kommer jag inte att ha några andra solglas än SunRead i framtiden, de fungerar helt enkelt perfekt.

Richard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *