Sportfiskemässan Stockholm 2018

Sportfiskemässan är den största mässan i Sverige inom sportfiske. Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på nyheter, prova på aktiviteter, tävla, titta på båtar och boka fiskeresor. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård.

Vi har även med vår mobila verkstad för tillverkning av insatsoptik i mån av tid. Ta med ögonreceptet!

Vi ses i monter C08:40 på Stockholmsmässan den 16-18 mars.

Ny modell i Pro serien – SPORT GOLD PRO

Under hösten 2017 lanseras ett par nya solglas till Sport serien och först ut är ”SPORT GOLD PRO”.

Vår PRO serie innehåller allt det bästa från våra Sportglasögon men med extra finesser efterhand som utvecklingen inom solglasögon fortskrider. Vi vill ligga helt på top och tillsammans med linstillverkare i Japan testar vi hela tiden ny teknik och med innovativt tänkande förbättrar det som redan är bra.

SPORT GOLD PRO har en svagt brun lins i filter 3 kategorien. Brun och grå färg är de bästa färgerna för att återge en naturlig bild av verkligheten. Brun färg ger ett varmt och behagligt ljus för ögon under lång tids användning. Vi slipper stressa ögonen men samtidigt ge en så klar och korrekt bild av det vi ser. Optiskt korrekta sportglasögon uppnås med asfärisk design och polykarbonat är ett utmärkt material med optiska egenskaper i toppklass.

Super hydrofobisk ytbeläggning med samma fysiska egenskaper som ett Lotus blad där vattendroppar får en mycket liten yta som rör linsen och fastnar inte utan ramlar av, det gäller även fett och annan smuts. Detta uppnås med nano behandling i vakuum. Då linsen är så jämn bryts ljuset mot linsens yta som en spegel fast det inte finns ett spegelreflex lager.

Vi vill samtidigt skydda ögonen mot skarpa reflexer och med ett blått anti-reflex filter på insidan så försvinner störande reflexer som kan uppkomma mellan det fuktiga ögat och linsen.

Sunread Butik – Viken (Norr om Helsingborg)

Besök vår butik i Viken, norr om Helsingborg. Vi har öppet mån-fre 1100-1700 samt helger efter avtal.

Egen verkstad för inslipning enligt ögonrecept. Alla Sunread modeller i lager.

Du hittar oss inne på gården hos Stenbutiken. Döshultsvägen 658, 263 65 Viken

Ring gärna 042-453 90 90.

Stora Nolia – Umeå 5-13 augusti 2017

Nu laddar vi för sommarens stora folkfest i Umeå – Stora Nolia. Sunread tar kommer med egen verkstad för inslipning av solglasögon med styrka. Vi ses i Umeå!

Tack till alla kunder under Sportfiskemässan Elmia 2017

Sportfiskemässan Elmia 2017 är avslutad och vi vill tacka alla våra nya och återkommande kunder under mässan. Fantastisk mässa med rekord i antal besökare både fredag och lördag med totalt 14821 besökare över 3 dagar. Många gick hem med ett par nya Sunread inför fiskesäsongen. Vi ses snart igen!

Vildmarksmässan 2017

Sunread ställer ut i år igen på Vildmarksmässan i Stockholm. Det blir en kul helg med många besökare och vi visar upp våra nyheter!

Cykelmässan Göteborg 3-6 mars

BESÖK SVERIGES NYA CYKELMÄSSA!

Älskar du att hoppa upp på cykeln och se vart hjulen tar dig? Eller du kanske pendlar till jobbet eller skolan varje dag med cykel som färdmedel? Oavsett om du är en ren cykelfantast, precis lärt dig cykla, tävlar i cykling eller bara tar ut cykeln när våren står för dörren har Sveriges nya cykelmässa något för dig!

Välkommen till Svenska Cykelmässan den 3-5 mars 2017 i Göteborg och på Svenska Mässan, för att ta del av allt som hör cykeln till. Från de vassaste karboncyklarna med elväxel och marknadens tuffaste Mountainbikes till elcyklar och standardcyklar för både barn och vuxna. Förutom alla cyklar finns här också ett stort utbud av cykelkläder, cykeltillbehör och en mängd andra cykelaccessoarer.

Förutom tre fullmatade mässdagar kommer du även kunna ta del av inspirerande presentationer om allt från tävlingscykling till exotiska cykeläventyr på Stora Scenen – hjärtat i utställningen.

Du hittar Sunread i monter C04:42

Båtmässan 2017 – Göteborg

Nu börjar det närma sig till säsongsstart. Sunread startar med en större monter på 12 kvadratmeter och massa nyheter inför säsongen. Vi ses i Monter F01:50 (andra våningen)