fbpx

The Sunread
Showroom

Brogatan 9, Helsingborg
SUNREADLIFESTYLETECHNOLOGY

Besök vårt showroom i Helsingborg

Vår vision är att utveckla solglasögon med egen design och högsta möjliga kvalitet till alla som har kommit dit där läsglasögon är en del av vårt dagliga liv eller där glasögon/linser är ett måste för att kunna se bra även i skarp sol.

Sunreads vision är att utveckla solglasögon med egen design och högsta möjliga kvalitet till alla som har kommit dit där läsglasögon är en del av vårt dagliga liv eller där glasögon/linser är ett måste för att kunna se bra även i skarp sol.

Friheten att slippa byta till läsglasögon eller möjligheten att välja ett solskydd till glasögonen för olika aktiviteter utomhus för att skydda mot solens strålar eller där skyddsglasögon är ett måste. Med rätt filter i våra solglasögon så skyddar man ögonen som tyvärr inte läks om de blir skadade. Solglasögon ska både skydda ögonen mot solens strålar men också mot andra yttre risker som kan orsaka permanenta skador.

Med rätt solglasögon för olika ändamål anser vi att det inte bara blir en bättre upplevelse för stunden men också en ökad livskvalitet då synen är en stor del av hur vi upplever saker och ting runt omkring oss. Att kunna läsa liten text, slippa kisa med ögonen, att ögonen inte tåras av vinddrag samt en behaglig känsla under längre tid när man kör bil, cyklar eller vandrar på fjället ökar vår personliga livskvalitet.

Kvaliteten på linser och bågar måste vara absolut i topp och inte bara leva upp till minsta möjliga standarder. UV skydd är ett måste och skydd mot det mörka blå ljuset under långvarig exponering hjälper oss att sova bättre. Fysiskt skydd mot slag och partiklar i hög fart är viktigt i både arbete och fritid.

Utvecklingen av ny design och funktion sker i samarbete med våra kunder som är våra vänner och samarbetspartners som berättar sina historier som är en stor del av hur vi sedan tänker för att hitta lösningar på hur vi kan hjälpa till med en bättre upplevelse för alla. Välkommen att besöka Sunread Showroom på Brogatan 9 i Helsingborg!

Peter Grönberg
VD Sunread Sweden AB

Design by Sweden

Det perfekta paret!

Retailers

There’s always something happening at a sunread store. In our Sunread Club House Stores you will find a Sail Racing products available and get professional advice on all our products

Skriv in en adress eller stad och klicka på knappen.