Publicerad Lämna en kommentar

Bågar & Linser ny certifierad Optics butik

I takt med att vi lanserar nya produkter så behövs det butiker som har alla Sunread modeller samt tillbehör och för Sunread Optics är kravet att butiken har gått igenom certifiering för inslipning och montering av Sunread Optics. Detta kräver att man är optiker samt att man har egen verkstad för inslipning. Tanken är att våra nya framtida certifierade butiker kommer att vara optiker och även erbjuda synundersökning för att kunna få Sunread solglasögon i sin egen styrka om syntestet faller inom ramarna för Sunread Optics – insatsoptik.

Den första butiken som är Optics certifierad är Bågar & Linser i Göteborg

Bågar & Linser Optiker Bo Emanuelsson Linnégatan 64A T: 031-7110064 E: bo@kontaktlinsen.se Öppet Vardagar 9.00 – 18.00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *