Publicerad Lämna en kommentar

Se & Synas i Liljeholmen ny Certifierad Sunread butik

Se & Synas i Liljeholmen är vår första fullsorterade återförsäljare i Stockholm. Genom certifiering där även tillverkning av Sunread Optics ingår erbjuder vi våra kunder i Stockholm att få ett par solglasögon i personlig styrka samt testa alla våra Sunread Sport solglasögon direkt på plats.

VÄLKOMMEN TILL
SE & SYNAS
i Liljeholmen

Fullserviceoptiker med känsla för stil och kvalité

Kom in till vår fräscha nyrenoverade butik på Liljeholmstorget. I vårt sortiment hittar du ett noggrant urval av kvalitets- och märkesbågar från de ledande modehusen. Vi arbetar med marknadens modernaste glas och har de senaste linsnyheterna. I vår verkstad utför vi alla typer av reparationer och garanterar snabba leveranser.

Välkommen in till oss på Liljeholmstorget.

Kontaktinformation

Liljeholmstorget 34
117 61 Stockholm
Tel 08-710 20 90
Fax 08-710 20 14
liljeholmen@seochsynas.se

www.seochsynas.se/stockholm-liljeholmen

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *