Publicerad Lämna en kommentar

Sunread Ambassadör testar SNOW

Jag har hoppat fallskärm i 25 år, gjort över 6600 hopp och rest över hela världen på jakt efter fritt fall och härliga vackra platser att landa min skärm på.

Synen har det aldrig varit något fel på men med åren har det blivit allt svårare att läsa undermenyer i all teknisk utrustning vi använder och ibland måste man i dåligt ljus gå in och ändra i inställningar. SUNREAD gör det nu så mycket lättare och löser problemet. Man slipper fumla med läsisar som lätt går sönder i fickan.

Jag var först tveksam till om SUNREAD modeller skulle klara den ytterst tuffa hantering jag utsätter dem för med stötar, repning och klämning men hittills har de hållit långt över förväntan. För mig har SNOW funkat bäst!”

Jonas Ulfwi

Jonas är Sunread Ambassadör och testar våra produkter i tuffa och krävande miljöer. Vi uppskattar feedback och hur vi kan bli bättre, mycket tack till våra Ambassadörer. (Sunread kommentar)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *