Publicerad Lämna en kommentar

Cykelmässan Göteborg 3-6 mars

BESÖK SVERIGES NYA CYKELMÄSSA!

Älskar du att hoppa upp på cykeln och se vart hjulen tar dig? Eller du kanske pendlar till jobbet eller skolan varje dag med cykel som färdmedel? Oavsett om du är en ren cykelfantast, precis lärt dig cykla, tävlar i cykling eller bara tar ut cykeln när våren står för dörren har Sveriges nya cykelmässa något för dig!

Välkommen till Svenska Cykelmässan den 3-5 mars 2017 i Göteborg och på Svenska Mässan, för att ta del av allt som hör cykeln till. Från de vassaste karboncyklarna med elväxel och marknadens tuffaste Mountainbikes till elcyklar och standardcyklar för både barn och vuxna. Förutom alla cyklar finns här också ett stort utbud av cykelkläder, cykeltillbehör och en mängd andra cykelaccessoarer.

Förutom tre fullmatade mässdagar kommer du även kunna ta del av inspirerande presentationer om allt från tävlingscykling till exotiska cykeläventyr på Stora Scenen – hjärtat i utställningen.

Du hittar Sunread i monter C04:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *