Publicerad Lämna en kommentar

Ny modell i Pro serien – SPORT GOLD PRO

Under hösten 2017 lanseras ett par nya solglas till Sport serien och först ut är “SPORT GOLD PRO”.

Vår PRO serie innehåller allt det bästa från våra Sportglasögon men med extra finesser efterhand som utvecklingen inom solglasögon fortskrider. Vi vill ligga helt på top och tillsammans med linstillverkare i Japan testar vi hela tiden ny teknik och med innovativt tänkande förbättrar det som redan är bra.

SPORT GOLD PRO har en svagt brun lins i filter 3 kategorien. Brun och grå färg är de bästa färgerna för att återge en naturlig bild av verkligheten. Brun färg ger ett varmt och behagligt ljus för ögon under lång tids användning. Vi slipper stressa ögonen men samtidigt ge en så klar och korrekt bild av det vi ser. Optiskt korrekta sportglasögon uppnås med asfärisk design och polykarbonat är ett utmärkt material med optiska egenskaper i toppklass.

Super hydrofobisk ytbeläggning med samma fysiska egenskaper som ett Lotus blad där vattendroppar får en mycket liten yta som rör linsen och fastnar inte utan ramlar av, det gäller även fett och annan smuts. Detta uppnås med nano behandling i vakuum. Då linsen är så jämn bryts ljuset mot linsens yta som en spegel fast det inte finns ett spegelreflex lager.

Vi vill samtidigt skydda ögonen mot skarpa reflexer och med ett blått anti-reflex filter på insidan så försvinner störande reflexer som kan uppkomma mellan det fuktiga ögat och linsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *