fbpx

Bloggen
Allt om glasögon

SUNREADLIFESTYLETECHNOLOGY

Sunread utmanar glasögonbranschen inom Golf

Sunread utmanar glasögonbranschen inom Golf

På Sunread hittar du ett brett utbud av glasögon till när du spelar Golf, både solglasögon och vanliga glasögon. Det här är för dig med höga krav i ditt spel eftersom dessa kommer med kontrastförstärkning och skarpare nyanser så du får bättre avståndsbedömning.

Golf-solglasögon

 

Sunread Sport Golf-solglasögon

För dig med höga krav i ditt spel. Med kontrastförstärkning och skarpare nyanser får du bättre avståndsbedömning. Du ser bollen bättre i alla ljusförhållanden. Svagt gula polariserande linser filter-2 och 100% UV skydd. Godkända som skyddsglasögon enligt Europeisk och Amerikansk standard (EN 166 F/ANSI Z87.1+)

Sunread Sport Golf finns med eller utan läsfunktion. Reducerad läsruta (12 mm) som gör att läsdelen ej stör ditt spel.

Om du använder läsglasögon, ska du välja de bifokala linserna som gör ditt liv enklare, då dessa gör att du slipper byta mellan läs och solglasögon.

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD Golf-solglasögon underlätta mycket i din vardag. Du behöver inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Läs din GPS, pulsmätare eller karta när du tex orienterar, utan att behöva byta till läsglasögon. Men det är inte bara i sommarvärmen det underlättar, utan även i låga temperaturer. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

Det stora utbudet av olika linser för olika tillfällen, gör att du lätt kan hitta den perfekta linsen som passar bäst för dina intressen och miljöer.

Linserna är utbytbara om skadan är framme, men det går också att beställa lösa linser om man önskar komplettera med en lins av annan färg. De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång. Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Mer fran bloggen

Om oss på Sunread

Om oss på Sunread Låt oss berätta om oss på Sunread! Vi jobbar konstant för att förbättra och utveckla både design och material. Vi gör inget avkall på kvalitet eller säkerhet. Vi älskar det vi gör och det är inte bara ett arbete. Vår passion är att öka livskvalitet med design och funktion. Friheten att […]

juli 13th, 2022

Sunread istället för optiker

Varför du ska välja Sunread Bifokala produkter istället för din optiker Att välja Sunread istället för optiker inför ditt nästa köp av glasögon eller solglasögon är självklart! Vi är här för att leverera produkter i toppklass till er, som dessutom finns i många olika färger och modeller. Vi på Sunread tar oss tid för dig, vi ser […]

juli 13th, 2022

Sunreads vision

Sunreads vision Sunreads vision är att utveckla solglasögon med egen design och högsta möjliga kvalitet till alla som har kommit dit där läsglasögon är en del av vårt dagliga liv eller där glasögon/linser är ett måste för att kunna se bra även i skarp sol. Friheten att slippa byta till läsglasögon eller möjligheten att välja […]

juli 13th, 2022

All Sunread products in stock ordered before 16:00 will be shipped the same day