Breeze

695 kr

SUNREAD BREEZE är ett par slipade solglasögon som fungerar som vanliga solglasögon när du tittar rakt fram, men sänker du blicken, ser du genom läsrutan och har då ett par läsglasögon utan att behöva byta!

Linsen är rökfärgad (grå) och har mörkhetsgrad 3 (3 av 4), vilket är de mörkaste solglasögon man får ha för att köra bil. Neutral färgåtergivning och med polariserande linser. 100% UV skydd.

 

Nollställ

Produkt Information

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag – du behöver inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Linserna är slipade i nederkanten – du har alltid dina läsglasögon med dig!

Du kan lätt läsa genom läsrutan när du t ex behöver se instrumentbrädan i bilen, annat motorfordon eller på motorcykeln.

De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång. Glasögonen levereras i en mjukfiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk

Fri frakt inom Sverige

Produkt Fakta

Lins: Polykarbonat 2mm (15mm Bifokala)

Asfäriska: Asfärisk slipning / Optiskt korrekta, gör att säkerheten ökar då det är skärpa även i det perifera seendet, utåt sidorna. Linsen är tunnare och lättare

UV A+B: 100% UV400 skydd

Båge: Heltäckande lite tunnare skalm, kan lättare användas i samband med hjälm

Polarisering: 100%

Solfilter: 3 (3 av 4)

Linsfilter: Grå lins

Bifokala: Läsruta 15 mm från underkant båge.

Styrka: +1.5, +2.0, +2.5

Övrigt: CE-märkta

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Breeze”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *