fbpx

Sport Gold Pro

1 036 kr

Solglasögon för dig som ställer extra krav på linser som skyddar vid långtidsexponering för solen. Sport solglasögon för dig som behöver läsglasögon kommer ett par SUNREAD att göra din vardag mycket enklare

Produktbeskrivning

SUNREAD SPORT GOLD PRO finns med eller utan läsfunktion.

För dig som behöver läsglasögon kommer ett par SUNREAD att göra din vardag mycket enklare. Du behöver inte längre växla mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Läs din GPS, pulsklocka eller karta när du till exempel orienterar dig utan att behöva byta till läsglasögon. Men det är inte bara i sommarvärmen det underlättar utan även vid låga temperaturer. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna hålla händerna på!

NYHET – SUNREAD SPORT GOLD PRO har en beläggning av nanopartiklar inspirerade av lotusblomman, vilket gör det svårt för smuts, vatten och fett att lägga sig på linsens yta. Nano-behandling har en avvisande effekt som sparar tid, ansträngning och frekvens när du rengör dina solglasögon. Observera att du alltid använder rengöringsvätska för att förhindra att linsen bleknar med tiden.

Det stora utbudet av olika linser för olika tillfällen, gör att du enkelt kan hitta det perfekta objektivet som passar dina intressen och miljöer bäst.

Linserna är utbytbara om skadan är framme, men det går också att beställa lösa linser om man önskar komplettera med en lins av annan färg. De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång. Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Produktspecifikation

Lins : Polykarbonat 2mm
Asfäriska : Asfärisk slipning / Optiskt korrekta
UV A+B : 100% UV400 skydd
Båge : Grilamidbåge (TR90), passar både kvinnor och män
Polarisering : 100% polariserande
Solfilter : Filter 3 - (3 utav 4)
Linsfilter : Brun lins, Superhydrofobisk framsida med blått anti-reflex på insidan
Bifokala : 14mm läsruta
Certifiering : CE-märkta. Skyddsglasögon enligt ANSI Z87.1+ / EN166F
Bågens bredd : Total bredd (innermått) - 132mm (yttermått 142mm)
Linsens höjd : Total höjd 42mm
Total längd : 160mm