Sport Gold Pro

1 295 kr

SUNREAD SPORT GOLD PRO är solglasögon för dig som ställer extra stora krav på linser som skyddar under lång tids exponering i solen. Med både “Super Hydrophobic” (Smutsavvisande) på utsidan och “Blue Anti reflex” på insidan av linsen så får du det bästa skyddet utan att göra avkall på ljusgenomsläpp och kontraster.

Alla SUNREAD SPORT solglasögon kan fås med styrka i hela linsen (insatsoptik)

Nollställ

FAKTA SUNREAD SPORT GOLD PRO

Lins: Polykarbonat 2mm
Asfäriska: Asfärisk slipning / Optiskt korrekta
UV A+B: 100% UV400 skydd
Båge: Grilamidbåge (TR90), passar både kvinnor och män
Polarisering: 100% polariserande
Solfilter: Filter 3 – (3 utav 4)
Linsfilter: Brun lins, Superhydrofobisk framsida med blått anti reflex på insidan
Bifokala: 14 mm läsruta
Certifiering: CE-märkta. Skyddsglasögon enligt ANSI Z87.1+ / EN166F
Bågens bredd: Total bredd (innermått) – 132 mm (yttermått 142 mm)
Linsens höjd: Total höjd 42 mm
Total längd: Total längd 160 mm

SUNREAD SPORT GOLD PRO finns med eller utan läsfunktion.

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag. Du behöver inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Läs din GPS, pulsmätare eller karta när du tex orienterar, utan att behöva byta till läsglasögon. Men det är inte bara i sommarvärmen det underlättar, utan även i låga temperaturer. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

NYHET – SUNREAD SPORT GOLD PRO har en beläggning av nano partiklar inspirerad av lotusblomman vilket gör det svårt för smuts, vatten och fett and lägga sig på linsytan. Nano behandling har en frånstötande effekt vilket sparar tid, ansträngning och frekvens när du rengör dina solglasögon. Observera, använd alltid rengöringsvätska för att undvika att linsen mattas med tiden.

Det stora utbudet av olika linser för olika tillfällen, gör att du lätt kan hitta den perfekta linsen som passar bäst för dina intressen och miljöer.

Linserna är utbytbara om skadan är framme, men det går också att beställa lösa linser om man önskar komplettera med en lins av annan färg. De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång. Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Sport GOLD PRO

GOLD PRO – För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag. Du behöver inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Läs din GPS, pulsmätare eller karta när du tex orienterar, utan att behöva byta till läsglasögon. Men det är inte bara i sommarvärmen det underlättar, utan även i låga temperaturer. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

Sunread Sport GOLD PRO - Båge+ Linser
Sunread Sport GOLD PRO - Båge+ Linser

2 recensioner av Sport Gold Pro

  1. Henning Thisgaard

    Fede briller med en super farve gør det hele klar og enkelt

  2. Erik Carlsen

    Super gode solbriller

Visa endast recensioner i Svenska (0)

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…