fbpx

Haze

895 kr

Om du använder läsglasögon, så passar dessa glasögon för dig som läser mycket då läsrutan är högre och mer bekväm för längre stunder.

Produktbeskrivning

SUNREAD HAZE för dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag – du behöver inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Linserna är slipade i nederkanten – du har alltid dina läsglasögon med dig!

Den här bågen är framtagen för dig som gillar att läsa längre stunder utomhus, t ex på stranden eller kanske i hängmattan eller sittbrunnen. Den högre läsrutan gör att du inte behöver blicka nedåt lika mycket som i våra övriga modeller, där läsrutan mer är som ett hjälpmedel för kortare stunder.

De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång.

Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Produktspecifikation

Lins : Polykarbonat 2mm (Ej Bifokala samt 16mm eller 18mm Bifokala)
Asfäriska : Asfärisk slipning / Optiskt korrekta, gör att säkerheten ökar då det är skärpa även i det perifera seendet, utåt sidorna. Linsen är tunnare och lättare
UV A+B : 100% UV400 skydd
Båge : Bågen är vapenfärgad i rostfritt stål samt Titan i näsbryggan för att max hållbarhet och flexibilitet. Justerbara nässkydd.
Skalm : Skalmarna är gjorda i polykarbonat för extra hållbarhet
Polarisering : 100%
Solfilter : 3 (3 av 4)
Linsfilter : Grå lins/rökfärgat
Bifokala : 16mm och 18mm läsruta - 18mm är lämpliga för att läsa en bok i längre stunder
Styrka : 0, +1.5, +2.0, +2.5
Övrigt : CE-märkta