fbpx

Hill

895 kr

Ett par mycket lätta, slipade eller oslipade solglasögon. Reglerbara nässkydd, vilket gör att du lätt justerar individuellt för bästa möjliga komfort.

Produktbeskrivning

SUNREAD HILL finns med eller utan läsfunktion.

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag – du behöver inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Linserna är slipade i nederkanten – du har alltid dina läsglasögon med dig!

Den här bågen är framtagen för dig som gillar att läsa längre stunder utomhus, t ex på stranden eller kanske i hängmattan eller sittbrunnen. Den högre läsrutan gör att du inte behöver blicka nedåt lika mycket som i våra övriga modeller, där läsrutan mer är som ett hjälpmedel för kortare stunder.

De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång.

Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Produktspecifikation

Lins : Polykarbonat 2mm (Ej Bifokala samt 18mm Bifokala)
Asfäriska : Asfärisk slipning / Optiskt korrekta, gör att säkerheten ökar då det är skärpa även i det perifera seendet, utåt sidorna. Linsen är tunnare och lättare
UV A+B : 100% UV400 skydd
Båge : Bågen är guldfärgad i rostfritt stål samt Titan i näsbryggan för max hållbarhet och flexibilitet. Justerbara nässkydd.
Skalm : Skalmarna är gjorda i polykarbonat för extra hållbarhet
Polarisering : 100%
Solfilter : 3 (3 av 4)
Linsfilter : Brun lins
Bifokala : 18mm läsruta - mycket lämpliga för att läsa i längre stunder
Styrka : 0, +1.5, +2.0, +2.5
Övrigt : CE-märkta