fbpx

Snow-Black

1 495 kr

Ett par extrema skidglasögon/sportsolglasögon för bl a skidåkning, skoterkörning men även fallskärmshoppning och annan extrem sport.

Produktbeskrivning

SUNREAD SNOW finns med eller utan läsfunktion.

SUNREAD SNOW Skidglasögon med 70% polarisering för dig som uppskattar att kunna se viktiga reflexer som isfläckar och kunna följa konturerna i backen. Normalt tar polarisering bort alla reflexer men vi har lyssnat på våra kunder och gjort vår modell för skidåkning med endast 70% polarisering.

Det här är ett par solglasögon med fler funktioner; skalmen kan lätt bytas ut mot det medföljande nackbandet och vindskyddet klickas i/ur efter behov.
SUNREAD SNOW finns med eller utan läsfunktion.

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag. Om du använder läsglasögon, ska du välja de bifokala linserna som gör ditt liv enklare, då dessa gör att du slipper byta mellan läs- och solglasögon.

Läs din GPS, karta när du är uppe på fjället eller höjdmätaren utan att behöva byta till läsglasögon. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång Glasögonen levereras i en mjukfiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Produktspecifikation

Lins : Polykarbonat 2mm
Asfäriska : Asfärisk slipning / Optiskt korrekta
UV A+B : 100% UV400 skydd
Båge : Grilamidbåge (TR90), passar både kvinnor och män
Polarisering : 100% polariserade
Solfilter : Filter 3 - (3 utav 4)
Linsfilter : Rökfärgade (grå) neutrala mot färger
Bifokala : 14mm läsruta
Certifiering : CE-märkta. Skyddsglasögon enligt ANSI Z7.1+ / EN166F
Bågens bredd : Total bredd (innermått) - 132mm (yttermått 142mm)
Linsens höjd : Total höjd 42mm
Total längd : Total längd 160mm