Wind

1 295 kr

SUNREAD WIND är vårt senaste inom extrema sportsolglasögon. Passar väl för offshore segling, vandring på fjället eller fallskärmshoppning och andra tuffa miljöer som RIB eller Skoterkörning. Den här modellen passar för situationer med mycket vind, men också när man behöver skydd mot rinnande ögon. Med asfäriska polariserande linser, blått anti glare och vindskydd så har du en av de mest avancerad solglasögon som finns.

Vindskyddet är avtagbart och av materialet Neopren, vilket gör det lätt att hålla rent då det är tvättbart. I fodralet medföljer även ett stabilt nackband som lätt klickas i eller ur, perfekta ombord på en båt för att säkra att glasögonen sitter ordentligt fast på huvudet.

Nollställ

Fakta om SUNREAD WIND

Lins: Polykarbonat 2mm (Ej Bifokala samt 15mm Bifokala)
Asfäriska: Asfärisk slipning / Optiskt korrekta,
UV A+B: 100% UV400 skydd
Båge: Grilamidbåge (TR90)
Polarisering: 100% injicerat filter
Solfilter: 3 (3 av 4)
Linsfärg: Smoke (grå)
Linsfilter: Blue Anti Glare (insidan)
Bifokala: 15mm läsruta utan vindskyddet monterat, annars 12mm
Vindskydd: Av Neopren, avtagbart och tvättbart.
Nackband: Justerbart utbyttbart nackband medföljer
Övrigt: CE-märkta

Produkt Information

Den här Extrema Sport modellen kommer verkligen till sin rätt i vindutsatta miljöer, den skyddar dina ögon från att tåras och de känns mycket behagliga på. De är testade för fallskärmshoppning och klarade vinden i 200km/h, så du kan vara trygg i ditt val. Dessutom klickar du lätt ur vindskyddet när du inte behöver det, och så har du ett par solglasögon även för vindstilla tillfällen…

SUNREAD WIND finns med eller utan läsfunktion.

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag. Om du använder läsglasögon, ska du välja de bifokala linserna som gör ditt liv enklare, då dessa gör att du slipper byta mellan läs- och solglasögon.

Läs din GPS, pulsmätare eller karta när du är uppe på fjället utan att behöva byta till läsglasögon. Men det är inte bara i sommarvärmen det underlättar, utan även i låga temperaturer. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

SUNREAD WIND fungerar som vanliga solglasögon när du tittar rakt fram, men sänker du blicken, ser du genom läsrutan och har då ett par läsglasögon

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Wind”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *