fbpx

Sport Golf Pro “Blue Ray”

1 495 kr

Golfglasögon för dig med höga krav i ditt spel. Med kontrastförstärkning, “Blue Ray” och “Anti-Reflex” som ger skarpare nyanser och bättre avståndsbedömning.

Produkt beskrivning

SUNREAD Sport Golf Pro golfglasögon är utvecklade med ett mycket avancerat glas. Gul färg undertrycker blått ljus och nu har vi även lagt in “Blue Ray” filter som filtrerar blått ljus direkt när det blir synligt upp till 430 nanometer. Samtidigt har vi lagt in blått anti-reflex på insidan för att ta bort störande reflexer som kan uppstå mellan ögat och glaset på insidan.

Nytt är också justerbara nässkydd helt i gummi så du kan lyfta eller sänka bågen på näsan vid behov.

Glaset är också behandlat med nanopartiklar som härdat i vakuum. Detta ger en hydrofobisk yta som är extra vattenavstötande och ger en hårdare yta.

Genom att höja glasets höjd med 2 mm samt 12 mm läsruta kommer övergången att ligga längre ner, dvs stör mindre när du ska göra utslaget. Läsrutan ligger så långt ner att den helt försvinner från synfältet i mellan och långt avståndsseende. Du behöver då inte längre byta mellan solglasögon och läsglasögon vilket är bäst för ögonen som slipper ställa om.

Du får ett mycket kontrastrikt seende som förbättrar din avståndsbedömning och ger ett lugnt och skönt ljus till ögonen så du kan koncentrera dig på ditt spel.

Glasen är utbytbara om skadan är framme, men det går också att beställa lösa linser om man önskar komplettera med en lins av annan färg. De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång. Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Produktspecifikation

Lins: : Polykarbonat 2 mm
Asfäriska: : Asfärisk slipning / Optiskt korrekta
UV A+B: : 100% UV400 skydd
Båge: : Grilamidbåge (TR90), passar både kvinnor och män
Polarisering: : 100% polariserande
Solfilter: : Filter 2 – (2 utan 4)
Linsfilter: : Gula med kontrastförstärkande blått filter “Blue Ray”, blått anti-reflex och hydrofobisk yta
Bifokala: : 44mm höjd på glaset med 12 mm läsruta (sänkt just för golf)
Certifiering: : CE-märkta. Skyddsglasögon enligt ANSI Z7.1+ / EN166F
Bågens bredd: : Total bredd (innermått) – 132 mm (yttermått 142 mm)
Linsens höjd: : Total höjd 44 mm
Total längd: : Total längd 160 mm