Snow-White

1 295 kr

SUNREAD SNOW är ett par extrema skidglasögon – sportsolglasögon för bl a skidåkning, skoterkörning men även fallskärmshoppning och annan extrem sport. Den här modellen är främst framtagen för dig som uppskattar 70% polarisering – då kan du fortsatt upptäcka isfläckar och skiftningar när ljuset studsar mot linsen, vilket ökar din trygghet och säkerhet på snöiga underlag. Spegelreflex på utsidan och blått anti reflex på insidan för att minska reflexer mellan öga och lins!

Vindskyddet är avtagbart och av materialet Neopren, vilket gör det lätt att hålla rent då det är tvättbart. I fodralet medföljer även ett stabilt nackband som lätt klickas i eller ur, perfekta under en hjälm då en fast skalm kan klämma.
Läs din GPS, karta när du är uppe på fjället eller höjdmätaren utan att behöva byta till läsglasögon. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

Nollställ

FAKTA SUNREAD SNOW

 • Lins: Polykarbonat 2mm (Ej Bifokala samt 15mm Bifokala)
 • Asfäriska: Asfärisk slipning / Optiskt korrekta, gör att säkerheten
  ökar då det är skärpa även i det perifera seendet, utåt sidorna. Linsen är tunnare och lättare
 • UV A+B: 100% UV400 skydd
 • Båge: Grilamidbåge (TR90), en mycket töjbar
  och lätt båge som passar de flesta huvudformer, både kvinnor och män
 • Polarisering: 70% injicerat filter
 • Solfilter: 3 (3 av 4)
 • Lindfärg: Röd/Guld (Revo) spegelreflex – Smoke innifrån
 • Linsfilter: Blått Anti-reflex (insidan)
 • Bifokala: 15mm läsruta utan vindskyddet monterat, annars 12mm
 • Vindskydd: Av Neopren, avtagbart och tvättbart.
  Glasögonen flyter när vindskyddet är monterat
 • Nackband: Justerbart utbyttbart nackband medföljer
 • Övrigt: CE-märkta

SUNREAD SNOW finns med eller utan läsfunktion.

SUNREAD SNOW Skidglasögon med 70% polarisering för dig som uppskattar att kunna se viktiga reflexer som isfläckar och kunna följa konturerna i backen. Normalt tar polarisering bort alla reflexer men vi har lyssnat på våra kunder och gjort vår modell för skidåkning med endast 70% polarisering.

Det här är ett par solglasögon med fler funktioner; skalmen kan lätt bytas ut mot det medföljande nackbandet och vindskyddet klickas i/ur efter behov.
SUNREAD SNOW finns med eller utan läsfunktion.

För dig som behöver läsglasögon, så kommer ett par SUNREAD underlätta mycket i din vardag. Om du använder läsglasögon, ska du välja de bifokala linserna som gör ditt liv enklare, då dessa gör att du slipper byta mellan läs- och solglasögon.

Läs din GPS, karta när du är uppe på fjället eller höjdmätaren utan att behöva byta till läsglasögon. När det är riktigt kallt om händerna är det skönare att kunna behålla vantarna på!

De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare förhåller sig till läsdelen, man upplever läsdelen som en tillgång Glasögonen levereras i en mjukfiberpåse i ett hårt fodral och givetvis ingår det en putsduk.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Snow-White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *