fbpx

Bygg dina egna solglasögon

595 kr – 1 495 kr

Bygg dina egna solglasögon! Här har vi samlat alla våra SPORT-modeller för att göra det lättare att få en överblick. Snabbt och lätt.

Produkt beskrivning

För dig som behöver läsglasögon kommer ett SUNREAD att göra din vardag mycket enklare. Du behöver inte längre växla mellan solglasögon och läsglasögon när du är utomhus. Läs din GPS, pulsmätare eller karta när du orienterar dig, till exempel utan att behöva byta till läsglasögon. Men det är inte bara under sommarvärmen det underlättar utan också vid låga temperaturer. När det är riktigt kallt på händerna är det trevligare att kunna hålla händerna på!

Det stora utbudet av olika linser för olika tillfällen gör att du enkelt kan hitta den perfekta linsen som bäst passar dina intressen och miljöer.

Linserna är utbytbara om skadan uppstår, men det är också möjligt att beställa lösa linser om du vill komplettera med en lins i en annan färg. De bifokala linserna har en skarp övergång så att hjärnan mycket lättare relaterar till läsdelen, du upplever läsdelen som en tillgång. Glasögonen levereras i en mjuk fiberpåse i ett hårt fodral och naturligtvis ingår en rengöringsduk.

Produktspecifikation

Lins : Polykarbonat 2mm
Asfäriska : Asfärisk slipning / Optiskt korrekta
UV A+B : 100% UV400 skydd
Båge : Grilamidbåge (TR90), passar både kvinnor och män
Polarisering : 100% polariserande (vissa modeller finns utan polarisering)
Solfilter : Filter 3 – (3 utan 4)
Linsfilter : Du väljer lins i menyn, från filter 0 till 3
Bifokala : 14 mm läsruta (Sport Golf 12 mm)
Certifiering : CE-märkta. Skyddsglasögon enligt ANSI Z7.1+ / EN166F
Bågens bredd : Total bredd (innermått) – 132 mm (yttermått 142 mm)
Linsens höjd : Total höjd 42 mm
Total längd : Total längd 160 mm