SUNREAD LIFESTYLE TECHNOLOGY

VAD ÄR “BIFOKALA” SOLGLASÖGON?

Bifokala eller två fokus områden passar alla som har kommit dit där läsglasögon eller progressiva glasögon är ett måste. Med en liten läsruta i nederkant har man alltid sina läsglasögon med sig. Att slippa byta mellan solglasögon och läsglasögon gör livet enklare och samtidigt blir det skönare för ögonen att slippa obehaget när man tar av sig ett par mörka solglasögon som ögat ställt in sig efter.

SPORT PRO SERIES

SUNREAD LIFESTYLE TECHNOLOGY

PERFEKT PASSFORM

Sunread TR90 bågar är näst intill oförstörbara och extremt flexibla som passar de flesta, både män och kvinnor. Med sin mycket låga vikt kan de sitta på i lång tid utan att man märker av att man har solglasögon på sig.

BYGG DINA EGNA SPORTGLASÖGON

 • Bygg dina egna sportglasögon

  495 kr1.295 kr Välj alternativ
SUNREAD LIFESTYLE TECHNOLOGY

KVALITET LÖNAR SIG!

Solglasögon med asfärisk slipning (optisk korrekta) tillverkade i en gjutningsprocess ger ger en klar skillnad som man upptäcker efter ett tag när ögat ställt in sig efter ljuset som släpps igenom solglasen. Med en heltäckande sportbåge stoppar man störande ljus från sidan och effekter framkommer som man oftast missar annars.

LIFESTYLE EDITION

 • LYNX

  595 kr Välj alternativ
 • MILO

  595 kr Välj alternativ
 • NOMA

  595 kr Välj alternativ
SUNREAD LIFESTYLE TECHNOLOGY

SOLGLASÖGON MED STYRKA PÅ AVSTÅND

För dig som vill ha solglasögon med styrka både på avstånd och för närseende har vi tagit fram ett unikt koncept där man kombinerar insatsoptik med bifokala solglas. Detta fungerar perfekt då din styrka på avstånd slipas till och monteras på insidan som ett par glasögon och de bifokala solglasen med eller utan styrka för närseendet (enligt ögonrecept) blir då tillsammans din styrka för att kunna läsa liten text på 40-50 cm avstånd.

SOLGLASÖGON MED STYRKA

 • Optics – Insatsoptik
  Solglasögon med styrka

  2.095 kr2.895 kr Välj alternativ